Om oss

Mai-Camilla-Munkejord

Mai Camilla Munkejord

Skaper av LA MASKEN FALLE

Forfatter, podcaster og intuitiv veileder

Mitt mål, det er å inspirere andre til å finne sin stemme og gradvis våge å uttrykke den. Jeg skriver bøker, lager podcaster, gir 1:1 veiledning (både livsveiledning og tekstveiledning), jeg tilbyr LA MASKEN FALLE Skrivekurs (online), og i blant også andre webinarer og kurs. Følg meg gjerne på Instagram
@lamaskenfalle.

I dag jobber jeg på heltid med skriving, formidling og veiledning. Det å skrive er for meg forløsende, frigjørende, helsefremmende, terapeutisk, ja, sannhetsskapende på et vis. Jeg husker mens jeg skriver. Kroppen hjelper meg å huske. Intuisjonen setter ord på det ordløse.

Samarbeidspartnere

Erika Small

Erika Ribu

Mitt mål er å hjelpe mennesker til å finne sin sannhet. Dette gjør jeg via readinger, healing, podcast, skriveveiledning, skriving, musikk og skrivekurs. Jeg har alltid vært en spirituell person som har sett forbi masker og stilt spørsmål ved måten vi lever på. I 2023 ga jeg ut boka: Det nådeløse arbeidslivet - hvorfor vi blir utbrente og hvordan arbeidslivet kan bli den beste versjonen av seg selv, som stiller spørsmål ved hvorvidt vår nåværende arbeidsstruktur er bærekraftig. Jeg har aldri passet inn i et arbeidslivssystem, og derfor tok jeg steget i 2024 og startet for meg selv. Visjonen min med det jeg gjør er å utfordre etablerte sannheter og inspirere mennesker til å finne hva som er sant for dem.
Les mer
Kari Mette Brunvatne Tilley cropped

Kari Mette Brunvatne Tilley

Kari Mette er opprinnelig utdannet samfunnsøkonom. Etter at hun ble utbrent for noen år siden, har hun tatt kunstutdanning, samt utviklet sine evner innen klarsyn, kanalisering, reading og healing. Hun skriver: min visjon med kunsten min er å inspirere og berøre, samt formidle kontraster, håp og muligheter; gavene i reisen innover; kjærlighet til oss selv og hverandre, samt å formidle budskap om muligheten til indre frigjøring fra det i oss som kritiserer, demper og begrenser våre liv.
Les mer