Kari Mette Brunvatne Tilley

Kunstner og illustratør

Klarsynt reader og healer

Kari Mette er opprinnelig utdannet samfunnsøkonom. Etter at hun ble utbrent for noen år siden, har hun tatt kunstutdanning, samt utviklet sine evner innen klarsyn, kanalisering, reading og healing.

Hun skriver: min visjon med kunsten min er å inspirere og berøre, samt formidle kontraster, håp og muligheter; gavene i reisen innover; kjærlighet til oss selv og hverandre, samt å formidle budskap om muligheten til indre frigjøring fra det i oss som kritiserer, demper og begrenser våre liv.

Kari Mette maler på bestilling. Ofte lager hun kunstverk som er en kombinasjon av reading og maleri. Hun gjør også illustrasjonsoppdrag mv.

For mer informasjon, se hjemmesiden www.karimette.com, eller følg henne på Instagram og Facebook (Kari Mette B. Tilley).

Det er Kari Mette har laget alle de malte kunstverkene som du ser utsnitt av lamaskenfalle.com. Det er også Kari Mette som har illustrert både e-boken Barndommens infiserte brakkvann som du kan bestille gratis, samt bøkene La masken falle (lanseres i revidert utgave mai 2024) og Slipp meg fri, hold meg fast (lansering mai 2024).