Redaktørhjelp

Ønsker du en redaktør til boken din og tenker at jeg kan være riktig person?

Har du et ferdig førsteutkast i boks som du har revidert og pusset på etter kommentarer fra flere ulike testlesere? Ønsker du nå en redaktør som kan hjelpe deg å bearbeide manuset enda noen hakk slik at du kjenner at det er klart for publisering i egen regi, altså gjennom selvpublisering? Da kan min redaktørtjeneste være aktuell for deg.

mai camilla munkejord

Redaktørhjelp vil innebære:

to grundige gjennomlesninger av ditt manus med skriftlige og muntlige tilbakemeldinger

større forståelse av deg selv og ditt bokprosjekt

et tydeligere budskap, med en klarere tittel og baksidetekst

en tydeligere rød tråd eller klarere struktur

I tillegg til redaktørtjenesten kan du bestille veiledning på din videre vei mot selvpublisering

Hvem passer dette for?

Dette er en tjeneste som primært passer for deg som har et godt bearbeidet og revidert bokmanus som du har jobbet med i flere runder etter kommentarer fra ulike lesere. Kanskje har du blitt refusert av et større eller mindre forlag, eller du bare kjenner, uten å ha tatt turen innom de etablerte forlagene, at du nå ønsker å få boken din ut i verden gjennom selvpublisering? Da kan det være lurt å alliere seg med en redaktør, samt andre profesjonelle hjelpere (som språkvasker, korrekturleser, designer og trykkeri). I denne prosessen kan jeg, om du kjenner at det er riktig, være din redaktør. Jeg kan også veilede deg på din vei videre mot selvpublisering.

Opplegg:

Jeg følger deg opp over en periode på alt fra tre til tolv uker. Jeg gjør to grundige gjennomlesnings- og kommentarrunder av ditt manus og gir deg primært skriftlige tilbakemeldinger. I tillegg møtes vi online etter hver leserunde.

Pris etter avtale

Er dette noe for deg?