Ønsker du 1:1 veiledning?

1:1 veiledning passer for deg som søker støtte i å håndtere indre blokkeringer, enten det dreier seg om tanker, følelser eller reaksjonsmønstre som virker fastlåste.

mai camilla munkejord

Livsveiledning med meg vil gi deg:

Større forståelse av deg selv og dine traumer

Bedre innsikt i dine egne kompenserende atferdsmønstre

Hjelp til å finne rutiner i hverdagen som passer for deg, og som vil hjelpe deg til å ta selvansvar

Inspirasjon til å akseptere, respektere og gradvis også elske deg selv

Støtte slik at du kommer i dypere kontakt med den du er, og våger å uttrykke deg på en mer autentisk måte.

Hvem passer 1:1 veiledning for?

Det er for deg som kjenner at nok er nok; som kjenner at du ikke lenger vil være et «offer» for sykdom, relasjoner og situasjoner, at du ikke lenger vil være en «pleaser» som tilpasser deg for å tilfredsstille alle andre, eller for deg deg som ikke lenger vil være den “overansvarlige”, eller «perfeksjonisten» som sitter oppe til langt på natt for at kaken du lager skal bli den fineste kaken i konfirmasjonen, eller som går gjennom rapporten du har skrevet for fjerde gang for å være 100% sikker på at det ikke er sneket seg inn noen unøyaktigheter i teksten.

Jeg er ingen terapeut. Jeg er ikke sertifisert coach. Men jeg har bred erfaring med veiledning fra mine 20 år i akademia, og fra mellommenneskelige relasjoner utenfor jobben. Dessuten går jeg veien selv. Jeg har dyp erfaring med skyggearbeid, med å møte mine frykter, med å finne min stemme og gradvis våge å uttrykke den.

Jeg har selv fått hjelp av både psykolog og psykiater, av spirituelle lærere, psykodramaterapi, IoPT-traumeterapi, ulike former for hypnoterapi, og nå i den senere tid; healing, readinger og kinesologi, og til og med fra en klarsynt businesscoach. Og så er jeg en lesehest (jeg har ikke blitt professor på flere fagfelt for ingenting). Jeg leser meg fortsatt opp på nye fagfelt, på nye tema, men først og fremst har jeg, de siste fire årene, øvd meg på å åpne mitt hjerte, lytte innover, og så uttrykke det jeg har kommet i kontakt med på innsiden av meg selv.

Jeg er høysensitiv, er klarfølt og klartenk, løsningsorientert og aksepterende. Jeg kan også nevne at jeg er introvert og empatisk - og så ble jeg i 2022 diagnostisert med autisme.

Opplegg:

Jeg følger deg for eksempel opp over en periode på tre måneder. Vi vil da møtes inntil 80 minutter annen hver uke til sammen 7 ganger (online, eller fysisk om du bor i Bergen). Vi bli enige om tidspunktet som passer deg best.

I mellomtiden er jeg tilgjengelig på appen Telegram hvor du kan sende spørsmål skriftlig eller på lydmelding any time, og hvor jeg hver eneste ukedag vil logge meg på og svare deg / gi innspill på det som du måtte ha på hjertet.

Pris fastsettes ut fra ditt oppfølgingsbehov

Er dette noe for deg?