Vi er ikke forhåndsdømt!

Vi er ikke forhåndsdømt!

Deler litt av forordet fra boken SLIPP MEG FRI, HOLD MEG FAST – Kan et parforhold transformeres fra smerte til vekst?

Boken kan nå forhåndskjøpes på Norli.no (lenke i bio🥳)- og om du velger det, så får du
signert bok
OG et nydelig kunstkort av @karimettebtilley
OG blir med i trekningen av to premier
OG du får gratis porto –
og JEG og Kari Mette, illustratøren, får mulighet til å få boken ut i bokhandlene rundt om i landet.😇

Jo større forhåndssalg – jo større synlighet i tiden etter lanseringen… så takk til deg som kjøper, som deler lenken til boken (og jeg, for dere som lurer på det, skal idag gjøre noen flere museskritt i retning Facebook… Kanskje jeg har en side å lansere imorgen?)

💛🤍💛

Utdrag fra forordet:

Målet med denne fortellingen er å vise sammenhenger ikke bare mellom barndom og voksenliv, eller hvordan våre liv innenfor rammen av et parforhold sammenefiltres på måter som kan være både oppbyggende og nedrivende.

Like fullt er målet å gjøre oss oppmerksomme på viktigheten av å innta et fugleperspektiv i vårt eget liv, slik at man evner å se seg selv utenfra, hvilke roller man spiller, hvilke tanker man tenker, hvilke følelser man føler, og hvilke sår fra barndommen man bringer med seg inn i parforholdet – samt blir bevisst hvilken berg-og-dal-bane man reiser med, for å bruke den metaforen.

For vi kan selv trekke i bremsen, gå ut av vognen og gjøre de justeringene vi ønsker oss, og dermed få en rikere – eller kanskje vi skal si en mer balansert – reise videre.

Vi er ikke forhåndsdømt til å sitte fastspent som passive passasjerer i den vognen vi har reist med så lenge.

Resonnerer det?
Føler du deg noen ganger forhåndsdømt, tvunget, fastlåst?

#skrivdegfri #lamaskenfalle #slippmegfri #holdmegfast #boklansering #forhåndssalg #lamaskenfalleforlag #traumer #parforhold #traumebevissthet #gåinnover #selvansvar

Skrevet av

Jeg heter Mai Camilla Munkejord. Det å skrive er for meg forløsende, frigjørende, helsefremmende, ja, sannhetsskapende på et vis. Mitt mål, det er å inspirere andre til å finne sin stemme og gradvis våge å uttrykke den. Jeg tilbyr LA MASKEN FALLE Skrivekurs, skriver bøker, lager podcaster og tilbyr 1:1 veiledning.