Uføretrygden ble hennes gave

Uføretrygden ble hennes gave💖🌿

NY EPISODE I LA MASKEN FALLE PODCAST💙

Vigdis Gustavsen har vært raskt ute med alt. Hun ble mor som 16-åring. La opp håndballkarrieren tidlig på grunn av skader, og ble skilt tobarnsmor før fylte 30. Uføretrygdet ble hun før fylte 50. Mormor likeså.

Selv den spirituelle oppvåkningen gikk lynraskt: Vigdis gikk fra lukket til vidåpent klarsyn på et øyeblikk. Over natten så hun døde sjeler som om de var levende. Spirits var like tydelige som den fysiske virkeligheten. Hun ble ikke bare klarsynt, forresten, men fikk også klarviten og klarhørsel. Hun kunne også plutselig spontanreise til tidligere liv, og fikk oppleve reiser inn i parallelle dimensjoner som gjorde at hun forsto hvorfor hun aldri hadde følt seg hjemme her på jorden: hun var nemlig Starseed. Et Stjernemenneske fra en annen planet.

I denne samtalen forteller Vigdis om et fascinerende og tornefullt liv. Ikke minst deler hun om hva det vil si å være Lysarbeider og Starseed. Om du ønsker mer kunnskap om dette, så kos deg med denne episoden.

Og sjekk gjerne opp i noen av de mange innleggene som Vigdis har skrevet og oversatt. Du finner dem på hennes hjemmeside, Facebookside eller på Instagram – under navnet @DiamantLyset.

💖💖💖

LA MASKEN FALLE Podcast finner du på Spotify, Apple Podcast og Podtail. God lytt!

Skrevet av

Jeg heter Mai Camilla Munkejord. Det å skrive er for meg forløsende, frigjørende, helsefremmende, ja, sannhetsskapende på et vis. Mitt mål, det er å inspirere andre til å finne sin stemme og gradvis våge å uttrykke den. Jeg tilbyr LA MASKEN FALLE Skrivekurs, skriver bøker, lager podcaster og tilbyr 1:1 veiledning.