Traumer og parforhold

«Da har jeg lest manuset til boken din. Eller rettere sagt; inhalert den. Herregud, Mai Camilla. Dette var flott, sår, vond og vakker lesning.» Dette skriver kloke, fine Mari Westad, @helmedMari på Instagram.

Idag skal vi spille inn en episode der jeg er gjest i hennes podd som heter nettopp Hel med Mari. Vi skal snakke om traumer og parforhold, blant annet. Gleder meg!🤩🤩

Vi skal snakke blant annet om min overgang fra akademia til en tilværelse som formidler, hvordan det var å oppdage at jeg hadde barndomstraumer i godt voksen alder, og om min siste bok – SLIPP MEG FRI, HOLD MEG FAST – som snart kommer ut.

Den handler om traumer og parforhold, og undersøker om det er mulig å transformere et dysfunksjonelt parforhold fra smerte til vekst…

Deler idag – for første gang – åpningsdiktet i den kommende boken her med dere på Instagram.

💖DEL GJERNE VIDERE💖

Altså:

Kjære du som er u t r y g g i meg
Jeg forstår godt at du ikke har lyst til å kle av deg,
ikke vise deg naken for ham,
at du ikke har lyst til å ligge inntil ham
med mindre du har beskyttet deg
med T-skjorte og boksertruse.

Jeg forstår godt at du er utrygg
bare ved det å tenke på å skulle ha sex.
For før dere kommer dit,
kan det hende at du ikke har lyst på ham,
eller at han ikke har lyst på deg,
men så har dere så lyst til å ha lyst,
dere er tross alt gift,
og det er måneder siden sist,
så dere presser,
gjør et forsøk i det minste,
inntil det hele faller sammen,
midtveis i akten,
ved at den ene,
kanskje begge,
dissosierer,
så de eneste som er tilbake i sengen,
er to kropper
som later
som om de elsker med hverandre.

Vekker dette noe i deg?
Del gjerne.

💖💖💖

Og [EGENREKLAME]:
velkommen på vårens LA MASKEN FALLE Skrivekurs med meg og @ranveigboge – det starter 22/4 – om 13 dager. Lenke med info og påmelding i bio eller på lamaskenfalle.com

Skrevet av

Jeg heter Mai Camilla Munkejord. Det å skrive er for meg forløsende, frigjørende, helsefremmende, ja, sannhetsskapende på et vis. Mitt mål, det er å inspirere andre til å finne sin stemme og gradvis våge å uttrykke den. Jeg tilbyr LA MASKEN FALLE Skrivekurs, skriver bøker, lager podcaster og tilbyr 1:1 veiledning.