Tør du se synkronisitetene rundt deg?

Tør du se synkronisitetene rundt deg?

Vi er opplært innenfor det vi kan kalle et Newtoniansk paradigme.
A fører til B: A➡️B,
1+2= 3,
FØRST ditt, SÅ datt,
krydret med en stadig mer «forkvaklet» forståelse av normalen som gjør oss blinde for en helt annen måte å forstå verden på.

💛Er det f.eks. «normalt» at hjertet vårt løper løpsk og slår urytmisk, slik legene forteller mine venner som sliter med det, eller er uregelmessigheter i hjerterytmen kanskje heller, som forskningen fra the HeartMath Institute i California har vist, et tegn på undertrykt sinne og undertrykt frykt, følelser som lengter etter å komme til overflaten?💛

Alle får gjøre seg opp sin egen mening og leve ut fra det.

Jeg vil gjerne dele et lite eksempel på hvordan synkronisiteter kan spille seg ut. Mer om hva synkronisiteter grunnleggende sett er i en annen post.

🤍💛🤍

Altså:

I dagens Morgenmeditasjon trakk jeg en rune og to kort som på magisk vis skapte en nydelig helhet;

Først:
Jeg spør:
-Hvilken rune er den energien jeg kan ta inn i samtalen med @heltsantpodkast hvor jeg er gjest i dag og hvor vi skal snakke om parforhold kan transformeres fra smerte til vekst?

Jeg trekker Fehu, med Hagalaz som resonansrune. For meg, som kjenner runene godt blir budskapet, enkelt sagt:

-Parforhold kan transformeres og få en ny start, en rebirth à la Fehu, men det fordrer at man klarer å møte krisen, flodbølgen, Hagalaz, ellers vil man smelle i bakken.

Det gir mening.💙🙏

Jeg spør om et kort for å utdype dette. Trekker et kort som representerer FRØYA fra White Light Oracle Cards. Her i denne stokken, finnes knapt kort fra norrøne aner, men i dag, når jeg gjør denne «kryss-trekningen» dukker hun opp med verdiene:

LOVE, PASSSION, FREEDOM & SPIRITEDNESS –
og budskapet om å våge å kjempe, og huske at størst av alt er kjærligheten som setter fri.

❤️🙏❤️

Og så får jeg innskytelse om å toppe det hele med et kort fra @healersusanne sin orakelkortstokk;

-Hvilket kort kan gi meg innsikt for å komplettere Fehu og Frøya i dagens formidlingsarbeid? spør jeg, og tenker i et øyeblikk at det hadde vært som morsomt om jeg trakk Odin,

hvorpå jeg trekker kortet ODIN!!!!🤩 Frøyas store lidenskap, Odin, som minner oss om balanse og jording.

Wow!! Hva føler du om det?

💛

Skrevet av

Jeg heter Mai Camilla Munkejord. Det å skrive er for meg forløsende, frigjørende, helsefremmende, ja, sannhetsskapende på et vis. Mitt mål, det er å inspirere andre til å finne sin stemme og gradvis våge å uttrykke den. Jeg tilbyr LA MASKEN FALLE Skrivekurs, skriver bøker, lager podcaster og tilbyr 1:1 veiledning.