«Sindre vil aldri lære å lese og skrive.»

Som seksåring hørte Sindre læreren fortelle moren hans at “Sindre vil aldri lære å lese og skrive.”

Sindre følte seg dum og verdiløs. Han fikk etter hvert påvist dysleksi, slet sosialt, og hadde en del angst. Som 11-åring ønsket han å ta sitt eget liv. Så snudde livet gradvis til det bedre, ikke minst da han som 14-åring kom over en bok om livsmestring og relasjonsdynamikker der han kunne lese at det å være sosial, det er en ferdighet som kan læres, på linje med å lære å svømme og sykle.

Han, som hadde diagnosen dysleksi hadde plutselig ingen problemer med å sluke den ene boken etter den andre om akkurat dette temaet – som han fra denne dagen har fortsatt å fordype seg i. Det handler om å gjøre ting som er i tråd med ens egne autentiske prioriteringer, forklarer han.

Idag jobber Sindre Jakobsen som relasjonscoach i egen virksomhet; Livsgnistakademiet AS.

Målet er å hjelpe andre til å forstå sine symptomer, samt forløse rotårsaken til at ting er som de er. Symptomene kan være angst, et haltende parforhold eller usunne dynamikker på arbeidsplassen, men rotårsaken, den befinner seg stort sett et helt annet sted enn der man ofte tror.

I samtalen trekker vi frem eksempler for å illustrere at vi ikke ER våre tanker, men mennesker som HAR tanker som vi selv kan velge hvordan vi forholder oss til. Det å virkelig erfare denne innsikten skulle bli dypt transformerende i Sindres liv.

Sindre finner du på Instagram på @therealsindrejakobsen eller https://www.livsgnistakademiet.no/?r_done=1

Denne samtalen ble spilt inn for en stund siden – men jeg sparte den til idag – da den er en fin opptakt til morgendagens BOKLANSERING på Litteraturhuset i Oslo kl 18.00 (VELKOMMEN)), som handler om nettopp dette med hvordan dysfunksjonelle parforhold kan repareres ved at partene tar selvansvar og ser innover – i seg selv.

Og: idag er ALLER SISTE FRIST for forhåndskjøp av
LA MASKEN FALLE eller
SLIPP MEG FRI, HOLD MEG FAST:)

Lenke i bio.
Fine bonuser.

Skrevet av

Jeg heter Mai Camilla Munkejord. Det å skrive er for meg forløsende, frigjørende, helsefremmende, ja, sannhetsskapende på et vis. Mitt mål, det er å inspirere andre til å finne sin stemme og gradvis våge å uttrykke den. Jeg tilbyr LA MASKEN FALLE Skrivekurs, skriver bøker, lager podcaster og tilbyr 1:1 veiledning.