Rene lokalproduserte urter og salater

Har hentet en kasse lokalprodusert, økologisk og ren mat hos Torill på Sandsli i Bergen, og måtte bare dele – sånn at flere oppdager muligheten for å kjøpe seg en kasse med deilige, rene, supernæringsrike produkter.

Jeg fikk deilig
💚rabarbra,
🍓jordbær,
🥬hjertesalat
🌿løpstikke,
🌿basilikum,
🌿brennesle,
🌿hvitløksnurrer (aldri sett før. Kan syltes og stekes)
🌿Gressløk
🌿sitronmelisse,
🌿to typer mynte,
🥬pok choi (asiatisk salat, litt kraftig type)
🥬Og en pose blandet salat.

Det blir tidenes lunsj – med fersk myntete nå!☀️🌕

-og så fikk jeg en nydelig blomsterbukett🌼💛

Torill selger også planter.
Og mye mer er i ferd med å dukke opp – blant annet i kålåkeren, solbær, bringebær, osv.

Ta kontakt med Torill på @savland_hageoghelse om du også vil bestille deg en nyhøstet kasse herligheter. Jeg ble så begeistret at jeg bare «måtte» dele🌱💚🙏

Skrevet av

Jeg heter Mai Camilla Munkejord. Det å skrive er for meg forløsende, frigjørende, helsefremmende, ja, sannhetsskapende på et vis. Mitt mål, det er å inspirere andre til å finne sin stemme og gradvis våge å uttrykke den. Jeg tilbyr LA MASKEN FALLE Skrivekurs, skriver bøker, lager podcaster og tilbyr 1:1 veiledning.