Og barnets navn skal være LA MASKEN FALLE!

Idag er vårens skrivekurs åpnet for påmelding!

Det har vært en rar reise. Intuitiv til fulle😝

«La masken falle…» Det var faktisk min mann Webjørn som foreslo den tittelen RETT før før før min første bok gikk i trykken. Selv strevde jeg med å «se» tittelen. Men jeg følte den. «Fra klam klo til milde minner», var følelsen min. Men LA MASKEN FALLE var uten tvil en enklere tittel. Og dermed ble boktittelen skiftet. Det var høsten 2022.

Så kom januar 2023. Jeg skulle starte konto på Instagram. Min aller første konto på sosiale medier EVER! (Ja, det er sant!). Jeg tenkte å bruke mitt fødenavn, men fikk tips om å bruke @lamaskenfalle
Og sånn ble det.

Så kom forsommeren 2023. Jeg skulle starte podcast. Jeg var en stund usikker på formen, men kjente igjen på følelsen. Fra traumer til kraft. TRAUMEKRAFT, tenkte jeg. —Der har jeg det.

Men i siste liten, følte jeg at det igjen var LA MASKEN FALLE Podcast som var riktig, og endret cover og tittel rett før podden ble sendt ut i verden i august i fjor.

Og så kom september 2023. Plutselig skulle jeg lage skrivekurs med Ranveig Boge.
Da ga navnet seg selv.
LA MASKEN FALLE Skrivekurs. But of course😇

Og så senhøsten 2023. Jeg innser at jeg er på vei ut av akademia etter 20 år på statens lønningsliste. Det kom brått på!! Da måtte jeg få meg en nettside!!

Jeg nølte litt, men kjente etter hvert at lamaskenfalle.com – det var det som føltes mest riktig, og ikke en nettside i mitt navn. Det kommer kanskje senere – men mulig jeg endrer navnet mitt før den tid😂😝

Og så, for en ukes tid siden spør Ranveig: har du en visjon for LA MASKEN FALLE, da Mai Camilla? Det hadde jeg ikke, men den kom da jeg spurte innover:

«LA MASKEN FALLE vil bidra til en modigere verden hvor flere tør uttrykke sin sanne stemme.»

Så:
Takk til ALLE som har løftet meg frem.
Takk til ALLE som er en del av min utvidede familie.

Og til dere som føler nysgjerrighet:

Velkommen til å lese, lytte, like og ta del –
på den måten som kjennes riktig for deg💖💖💖🙏🙏🙏

Skrevet av

Jeg heter Mai Camilla Munkejord. Det å skrive er for meg forløsende, frigjørende, helsefremmende, ja, sannhetsskapende på et vis. Mitt mål, det er å inspirere andre til å finne sin stemme og gradvis våge å uttrykke den. Jeg tilbyr LA MASKEN FALLE Skrivekurs, skriver bøker, lager podcaster og tilbyr 1:1 veiledning.