Menn og kjærlighet

Menn og kjærlighet: Har vi ROM FOR MENNS FØLELSER??
Fire av Einars venner har tatt sitt eget liv i løpet av fire år. -Det er på tide at vi skaper rom for at menn kan føle følelser, for menns sårbarhet, og for nye maskuline uttrykk, mener Einar Andreas Lund.

Einar er gjest i dagens episode av LA MASKEN FALLE Podcast. Han jobber i dag som forfatter, terapeut, agent og filmskaper.

Han er prestesønnen som gjorde opprør. Han valgte bort lange akademiske studier, jobbet mye, reiste mye, drakk mye, og var nær ved å miste livet flere ganger.

Som 41-åring før han ble pappa til en nydelig datter før han ble skilt noen få år senere.

I dag kjenner Einar (58) at at han har utvidet sin forståelse av seg selv. Kraftig. Han som var imot regler og disiplin lever i dag disiplinert, ja asketisk, ikke fordi han må, men fordi det gjør ham godt.

Einar har nylig utgitt boken «Menn og kjærlighet» (Prego Mobile).

-Oppriktighet og mot.
Vilje til ærlighet.
Åpenhet for vekst.
Egenkjærlighet.
Det å skape rom for menns følelser,
rom for sårbarhet,
rom for nye måter å uttrykke maskulinitet på,
utenfor konformitetens trange rammer.

Det er dette som er noe av Einars prosjekt i hans ferske bok som baserer seg på samtaler med blant andre Vetle Lid Larsen, Danby Choi, John Christian Elden.

Du finner @einarandreaslund på Facebook:)

Og LA MASKEN FALLE Podcast finner du der du lytter på podcast (lenke i bio).

Har du tenkt på hvor mange menn som tar sitt eget liv? Og hvordan vi alle kan bidra til å heve vår egen (og dermed andres) emosjonelle kompetanse?

💙💙💙

Skrevet av

Jeg heter Mai Camilla Munkejord. Det å skrive er for meg forløsende, frigjørende, helsefremmende, ja, sannhetsskapende på et vis. Mitt mål, det er å inspirere andre til å finne sin stemme og gradvis våge å uttrykke den. Jeg tilbyr LA MASKEN FALLE Skrivekurs, skriver bøker, lager podcaster og tilbyr 1:1 veiledning.