LA MASKEN FALLE BLOGG – velkommen hit!

Hei! Og hjertelig velkommen til HVER ENKELT til LA MASKEN FALLE BLOGG💜🧡

Jeg heter Mai Camilla Munkejord, fyller snart 46, jeg er gift for andre gang og har tre barn.

I mange år holdt jeg et vanvittig høyt tempo. Tilsynelatende gikk alt på skinner – inntil jeg sommeren 2020 gikk «på veggen» og ble sykemeldt med merkelappene insomnia, depresjon og utbrenthet.

Det var da jeg skiftet taktikk. I stedet for å løpe fra meg selv begynte jeg å vende meg innover i meg selv.

Jeg sa fra meg verv og prosjekter. Jeg sa til og med opp min professorstilling, og begynte å kjenne på hvem Mai Camilla var, når jeg ikke lenger hadde fjonge titler å gjemme meg bak.

Det ble en krevende oppdagelsereise, men jeg søkte, og fikk hjelp fra en rekke hold, både fra psykolog, psykiater, en spirituell lærer, psykodramaterapeuter og en hypnoterapeut. Og så fikk jeg mye hjelp fra min ektemann som støttet og utfordret meg – på måter som kunne gjøre meg både takknemlig, frustrert, livende redd og eitrende sint – alt ettersom😇

Halvannet år senere skjedde et nytt vendepunkt: jeg våknet grytidlig en morgen med en følelse av at det var noe jeg skulle skrive – noe som måtte ut.

Jeg sto opp, satte på PC-en og begynte å skrive, uten en plan. Jeg bare åpnet opp og lot det som kom, få flomme ut av meg, og to uker senere var førsteutkastet til min første personlige bok i boks!!

Men skulle jeg våge å utgi denne boken?

Etter noe tvil våknet jeg en morgen og bare visste hva som var rett for meg, og få måneder senere ble boken utgitt:

«La masken falle – en personlig fortelling om å gi slipp på barndomstraumer»
I denne kontoen vil jeg dele litt fra min reise som fersk forfatter og formidler. Om opp- og nedturer. Og om å omfavne stadig flere av ikke bare mine «positive» talenter og ressurser, men også mine skyggesider.

Mitt mål er å være sann og modig,
for å inspirere deg,
kjære følger,
til å være sann og modig
i ditt liv.

All endring skjer innenfra.
Det handler om å bli
den vi egentlig, allerede er.

La masken falle.

🧡💜

Skrevet av

Jeg heter Mai Camilla Munkejord. Det å skrive er for meg forløsende, frigjørende, helsefremmende, ja, sannhetsskapende på et vis. Mitt mål, det er å inspirere andre til å finne sin stemme og gradvis våge å uttrykke den. Jeg tilbyr LA MASKEN FALLE Skrivekurs, skriver bøker, lager podcaster og tilbyr 1:1 veiledning.