Kan vi trene opp det tredje øyet?

Kan vi trene opp det tredje øyet?

Inspirert av @DiamantLyset som dere finner både på nett, Instagram og Facebook, vil jeg gjerne bare si at det er SÅ spennende, det hun formidler. I dagens innlegg (29. februar) skriver hun i det oversatte innlegget at det nå for tiden skjer en oppgradering av vårt DNA, blant annet gjennom reprogrammering via våre «krystallinske celler».

Dette kan kanskje virke litt far-fetched, men er det ikke. Slik jeg ser det, da😇

Så; for dem som måtte være interessert:

Jeg leste rett før jul i Callemans bok «The Quantum Science of Psychedelics» at vi mennesker har (nettopp) krystallinske celler i konglekjertelen som ligger midt i hjernen (the pineal gland). «Calcite microcrystals» kalles disse. Mulig de har flere navn.

Det finnes artikler på PUBMED om dette! Det betyr at det er mainstream knowledge AT mennesker har disse krystallene.

Det som IKKE er mainstream enda, er HVORFOR vi har disse mikrokrystallene. Callemans teori er i tråd med det kanaliserte budskapet i @diamantlyset sitt innlegg – og i tråd med min oppfatning:

Hensikten med disse krystallene i konglekjertelen er å styrke våre intuitive evner, via vårt tredje øye, som kan forstås som broen mellom det materielle og det energetiske!💖💖💖

Dette kan vi gjøre f.eks. ved å bevisst koble våre mikrokrystaller i konglekjertelen opp mot jordens kjerne for jording og oppgraderinger direkte fra Moder Jord, og «oppover» (eller «innover») mot universets kjerne for oppgraderinger derfra.

La oss fokusere på konglekjertelen idag, dere.🪶

I mange gamle spirituelle tekster regnes faktisk konglekjertelen som nettopp det fysiske hjemmet til det tredje øyet🤩🤩🤩🙏

Gøy?!?!

Det synes jeg. Og lytt gjerne til dagens podcastepisode med @fay_skandsen / @fayhouse.no mens dere er på saken. Det er episode #52 som har tittelen Søsterskap, alkmi og magi. En vakker samtale🙏💜💖💖

Skrevet av

Jeg heter Mai Camilla Munkejord. Det å skrive er for meg forløsende, frigjørende, helsefremmende, ja, sannhetsskapende på et vis. Mitt mål, det er å inspirere andre til å finne sin stemme og gradvis våge å uttrykke den. Jeg tilbyr LA MASKEN FALLE Skrivekurs, skriver bøker, lager podcaster og tilbyr 1:1 veiledning.