Jeg fikk flere fantastiske beskjeder i går

Jeg fikk flere fantastiske beskjeder i går:

1) SLIPP MEG FRI, HOLD MEG FAST: Kan et parforhold transformeres fra smerte til vekst? GIKK – som jeg delte i går – RETT INN PÅ den offisielle BESTSELGERLISTEN (åttende plass, generell litteratur, voksne)

💛💛💛

2) NORLI ga beskjed om at JA: de legger nå boken min – den siste om parforhold og traumer – inn i assortementet i de største NORLI-butikkene slik at den kommer ut – fysisk i butikk – slik jeg drømte om!

💛💛💛

3) TARA ønsker en reportasje om min historie, det er gode @frilansjournalist_martheborg som fikk solgt den inn; fine saker kommer i diverse andre medier, blant annet kommer en nydelig sak om traumer og parforhold i psykologisk.no IDAG🤩

Og hvordan reagerer jeg?

Se bildet!

Ikke jublende glede i alle fall😵‍💫😇🎭🎭😹😹

Det er en såret del i meg som kommer frem.

Hun som synes det blir litt mye.
Som er litt usikker på om hun har krefter til alt sammen.
Og som bekymrer seg. For bøkene kommer nå ut i de største Norli-butikkene, ja, men de gjemmes sikkert bort, bakerst, nederst, og hva med min første bok LA MASKEN FALLE, skal ikke den også ut i butikk? Blir det salg av dette, da? Og om det blir salg, vil folk like bøkene?

Jeg la meg ned i går – og ble liggende på gulvet lenge.
Jeg møtte meg selv.
Alle mine yngre, bekymrede deler, fortidens tanker,
tar tankene og meg selv på fanget,
dømmer meg ikke.

Så bra at den engstelige delen av meg kom frem i lyset nå!

💛💫💛

Hvordan har du det når ting går som du håper?

Klarer du å feire, eller blir det TOO MUCH??

💛😵‍💫💛

Klem fra meg💛

Skrevet av

Jeg heter Mai Camilla Munkejord. Det å skrive er for meg forløsende, frigjørende, helsefremmende, ja, sannhetsskapende på et vis. Mitt mål, det er å inspirere andre til å finne sin stemme og gradvis våge å uttrykke den. Jeg tilbyr LA MASKEN FALLE Skrivekurs, skriver bøker, lager podcaster og tilbyr 1:1 veiledning.