Jeg driver med indre barn-arbeid for tiden.

Jeg driver med indre barn-arbeid for tiden.

Og det å bli værende i det jeg er i, har hjulpet meg til endelig å komme i kontakt med min indre 6-åring, for kun en uke siden.

Det å bli værende i det jeg er i, er rene planteseremonien i seg selv, innser jeg, mens jeg skriver. Ganske krevende, svært forløsende.

Jeg er i tett kontakt med mitt høyere selv, både direkte og vis dyktige readere, som @erikaribu_ og @francescakarlsen – og også; via kunstverkene til @karimettebtilley. Det føles som om flere av hennes bilder reflekterer min essens.🤩🤩

Jeg, her i betydningen mitt høyere selv, er ikke klar til å ta avgjørelsen om min vei videre for parforholdet.

Jeg trenger å være i dette litt til, for å erfare

KLARHET gjennom tålmodighet.

Klarhet gjennom skilpaddens væren i verden.

Klarhet gjennom å romme slitenheten uten å ønske den bort.

Uten å ønske bort slitenheten, uten å ønske bort forvirringen…

Omfavne den forvirrede 6-åringen min.

Det er noe der, kjenner jeg…

💜💜💜

Skrevet av

Jeg heter Mai Camilla Munkejord. Det å skrive er for meg forløsende, frigjørende, helsefremmende, ja, sannhetsskapende på et vis. Mitt mål, det er å inspirere andre til å finne sin stemme og gradvis våge å uttrykke den. Jeg tilbyr LA MASKEN FALLE Skrivekurs, skriver bøker, lager podcaster og tilbyr 1:1 veiledning.