Hormonspiral kan gi alvorlige bivirkninger

Visste du at hormonspiral kan gi svært alvorlige bivirkninger – særlig om man er høysensitiv?

✨✨✨

Jeg hadde nylig en nydelig formiddag sammen med en kvinne jeg har blitt kjent med. Vårt tredje møte. Det viste seg at hun hadde hatt en kraftig nedtur siden vårt forrige treff, for et par måneder siden.

Hun hadde være suicidal.

Hun fikk tilbud om innleggelse. Men så snudde det.
Hun innså plutselig at det som skjedde,
tornadoen inni henne,
var en bivirkning på hormonspiralen hun nylig hadde satt inn,
hun fikk den ut –
og da vi møttes, to uker senere,
var hun tilbake i lyset.

Med enda større takknemlighet enn før, og med enda støtte villighet og vilje til å lytte innover.

🩵🩵🩵

Hormonspiral, og en del andre kjemisk fremstilt legemidler passer ikke for alle UANSETT HVA ÅREVIS MED SÅKALT RANDOMISERTE STUDIER MÅTTE TILSI.

✨Mange leger, men ikke alle, er begynt å bli bevisst på at høysensitive mennesker kan få andre og kraftigere bivirkninger enn gjennomsnittet.

✨Noen leger har også forstått at vi alle, kanskje særlig kvinner (?), kan ha blitt mye mer sensitive nå den senere tiden – sammenlignet med før. Dette ikke minst på grunn av de enorme transformasjonene som skjer på alle nivå – (og som gjør at flere av oss har åpnet opp for flere sanser, for å huske det vi hadde glemt, mikrobiologien kan ha blitt påvirket, osv.)

😳Jeg har nå to venninner som har blitt alvorlig syke av hormonspiral. 😳

Så: til deg som trenger dette:

Det finnes kunnskap om naturlige hormoner, naturlig hormonterapi, veiledere som har holistisk og bred kompetanse på dette feltet. Let og du skal finne💚

Vanlige leger har ofte ikke oppdatert dybdekompetanse på kvinnehormoner, naturlig nok.

✨Har du erfaring med hormonspiral eller andre tanker/følelser du vil dele?✨

Skrevet av

Jeg heter Mai Camilla Munkejord. Det å skrive er for meg forløsende, frigjørende, helsefremmende, ja, sannhetsskapende på et vis. Mitt mål, det er å inspirere andre til å finne sin stemme og gradvis våge å uttrykke den. Jeg tilbyr LA MASKEN FALLE Skrivekurs, skriver bøker, lager podcaster og tilbyr 1:1 veiledning.