Hjertestyrt synkronisitet!

Hjertestyrt synkronisitet!

Jeg går gjennom en slags healing-challenge for tiden. Jeg har tenkt at det skal vare 28 dager:

Jeg trekker et orakelkort fra Healer Susanne hver dag – og hører på den healingmeditasjonen som hører til. Et par dager har jeg hatt hvile / integrasjon.

I dag er jeg på dag 14, halvveis, og tenkte jeg ville gi en kort rapport:

✨✨✨

De første dagene trakk jeg ulike kort, men som alle hadde SELVHEALING 2.0 som foreslått meditasjonsfil.

Gjennom det fikk jeg ikke bare healing der og da, men også økt bevissthet rundt det at jeg kan heale meg.

Så kom en ukes tid med meditasjoner som å gi slipp på fortiden, aura-chakra-healing og knytte an til mine spirituelle guider.

Så i går, dag 13 trakk jeg kortet «UENDELIG POTENSIAL» og meditasjonsfilen EVNER hvor budskapet blant annet går på at vi, ved å åpne enda mer opp for våre klarsanser, kan få tilgang til større deler av oss selv – som allerede eksisterer i parallelle dimensjoner – som et potensial.

Så følte jeg at jeg skulle trekke er kort for supplerende informasjon om mitt potensial, og ordet «hellig androgynitet» fra Morgenmeditasjonen her forleden dukket på nytt opp i bevisstheten.

Dette tenkt – og så – i neste øyeblikk – trekker jeg et kort fra White Light Oracle Cards jeg ikke har trukket før hvor to nøkkelsetninger er at kortet:

✨teaches the soul mystery of how we can be in a male or in a female body and yet have the characteristics of both the maskuline and the feminine within us.

✨it also teaches us how our androgynous spiritual essence can embrace maculine and feminine energies to accomplish its higher purpose.»

Hjertestyrt SYNKRONISITET!

✨🤸🏼‍♀️✨

Så trakk jeg runen INGUZ som handler om å la seg omfavne og tre inn i en ny tidslinje.

«Jeg er påkoblet mitt høyere selv.
Jeg er en del av mitt høyere selv.
Jeg er mitt høyere selv –
med uendelige muligheter»
Setningen kommer innenfra.

Kroppen faller ikke helt til ro –
jeg har fortsatt indre motstand.

Men en del av meg gjenkjenner det som sant✨✨

💎🙏💎

Har du synkronisiteter eller andre erfaringer som vekkes i deg?

🎭🎭🎭

Skrevet av

Jeg heter Mai Camilla Munkejord. Det å skrive er for meg forløsende, frigjørende, helsefremmende, ja, sannhetsskapende på et vis. Mitt mål, det er å inspirere andre til å finne sin stemme og gradvis våge å uttrykke den. Jeg tilbyr LA MASKEN FALLE Skrivekurs, skriver bøker, lager podcaster og tilbyr 1:1 veiledning.