Fryd versus frykt

Fryd versus frykt. Jeg har dragning mot havet, fjellet, og mot himmelen. Fugler er sterke kraftdyr for meg. Men også kattedyr. Og Jeg henter innsikt og kraft fra både engler og andre lysvesen. Uansett er det i kroppen at det skjer;

Jeg utvider meg ved å bevisst være i kroppen,
og ved å invitere inn i kroppen.

Akkurat nå tar jeg marikåpe. To dråper essensiell olje fra marikåpe, morgen og kveld, dette for å reintegrere «Mai 6» som fortsatt føler seg forlatt, ikke som før, hun er blitt langt tryggere, men likevel;

Jeg kjenner restene av hennes frykt for hva som skjer om jeg mister illusjonen om styring,
restene av frykten som har kommet til overflaten som FRYS-reaksjon i situasjoner hvor jeg feiltolkes, misforstås eller selv misforstår andre.

Marikåpe hjelper meg. Sammen med healing, meditasjon, sjøbad og visualiseringer der jeg snakker med Mai 6, omfavner Mai 6 helt til hun en dag,
helt til jeg en dag,
faller til ro i tillit til at hun har livets rett,
at hun er verdt å elske,
bare fordi hun er til.

Jeg innser at det er «a long run»,
ikke minst når jeg, hennes nye mamma,
ER opptatt av å få ting unna, av å få ting til…

Jeg prøver å vise henne forskjellen på
prestasjon drevet av frykt og
prestasjon drevet av fryd.
På overflaten kan det se likt ut.
På innsiden er det et hav av forskjell.
Lytt til vibrasjonen, hvisker jeg til Mai 6;
hvil deg i frydens vibrasjon.

Ønsker deg en strålende dag:)

Skrevet av

Jeg heter Mai Camilla Munkejord. Det å skrive er for meg forløsende, frigjørende, helsefremmende, ja, sannhetsskapende på et vis. Mitt mål, det er å inspirere andre til å finne sin stemme og gradvis våge å uttrykke den. Jeg tilbyr LA MASKEN FALLE Skrivekurs, skriver bøker, lager podcaster og tilbyr 1:1 veiledning.