Fra prolaps til chakrayogaqueen

A woman to look out for

Da Heidi Marja Norman var i slutten av tjueårene var hun en sliten tobarnsmor med prolaps i ryggen og kraftige smerter i bekkenet.

Det var en vinterdag rett før hun skulle inn på rehabilitering for bekkenet at det skjedde: hun gled på isen og smalt hodet i bakken og endte opp med en kraftig hjernerystelse😳. Hun ble sengeliggende i flere dager og ikke kunne annet enn å lytte til egen hjerterytme, lytte til egen pust og etter hvert: observere egne tanker.

Hun innså at hun var i ferd med å utslette seg selv som følge av at hun alltid satt alle andre først i stedet for å lytte til egne behov, i stedet for å respektere sine egne grenser.

❤️‍🩹

Det var da snuoperasjonen startet.

I dag har hun en podcast, skriver bøker, tilbyr ulike former for yoga både fysisk og online, hun har en portal om kvinnehelse og feminin energi, og hun tilbyr chakrayoga-coaching.

I ukens episode av LA MASKEN FALLE Podcast får vi ikke bare smakebiter fra Heidi Marjas innholdsrike og periodevis krevende og smertefulle livsreise, vi får også en liten innføring i de sju hovedchakraene, hvilke elementer de er knyttet til og hvilke sår som typisk sitter i hvert enkelt av dem.

Heidi Marja Norman og hennes tjenester finner du på ⁠chakrayogaqueen.com⁠, eller på Instagram på @chakrayogaqueen på Facebook eller LinkedIn under eget navn:)

LA MASKEN FALLE Podcast finer du på Apple, Spotify og Podtail. God lytt – og del gjerne episoden videre om du liker den.

Skrevet av

Jeg heter Mai Camilla Munkejord. Det å skrive er for meg forløsende, frigjørende, helsefremmende, ja, sannhetsskapende på et vis. Mitt mål, det er å inspirere andre til å finne sin stemme og gradvis våge å uttrykke den. Jeg tilbyr LA MASKEN FALLE Skrivekurs, skriver bøker, lager podcaster og tilbyr 1:1 veiledning.