Fra mobbeoffer til sjef i eget liv

Fra mobbeoffer til SJEF I EGET LIV – og veileder for andre 🙏⭐️⭐️🍀

Dagens gjest i LA MASKEN FALLE Podcast er Ellen Fredheim!

Som lite barn utviklet hun seg ikke som normalt. Først da hun hadde fylt fem år ble årsaken oppdaget: hun hadde en medfødt hjertefeil.

Ellen ble sendt til Oslo for en større operasjon. Hun husker lite fra både tiden før og etter dette, men vet at da hun begynte på skolen som 7-åring, ønsket hun bare å være usynlig. Hun var stille. Svært sjenert. Forsøkene på å utviske seg selv gjorde henne til et yndet mobbeoffer.

Skolegangen ble et mareritt. Hun ble i perioder tatt ut fra skolen for å få et pusterom. Selv rektor var hjemme på besøk hos Ellen og familien for å vise omsorg. Det stoppet på ingen måte mobberne.

Først da Ellen gikk ut av barneskolen opphørte endelig mobbingen. Da begynte Ellen i stedet å mobbe seg selv: Det mobberne hadde ropt etter henne gjentok hun nå til seg selv, innvendig.

Som voksen ble Ellen ble sykere og sykere. Hun ble utmattet, hadde store smerter, og fikk i tillegg rosacea, en autoimmun kronisk betennelse som gjør at huden, særlig i ansiktet, får hevelser og blir rødflammet.

Til sist lyttet Ellen til sin indre stemme som hele tiden hadde hvisket til henne at hun var god nok. At bare hun selv kunne endre sitt liv til det bedre. Hun bestemte seg for å bli sjef i eget liv.

I dag er Ellen aka @lysefjorden_aktiv_endring forfatter, veileder og foredragsholder. Hun tilbyr retreats, kurs og 1:1 veiledning for mennesker som ønsker å koble seg tilbake på sin sjelelige essens, og som gjennom dette ønsker å bli sin egen sjef og leve i sin kraft. Ellen har vist at alt er mulig.

Ellen Fredheim – @lysefjorden_aktiv_endring finner du på Instagram, på Facebook eller på egen nettside under samme navn.

Og LA MASKEN FALLE Podcast finner du der du lytter til podcast. Ønsker deg en god lytteopplevelse🤩🤩🦋

Skrevet av

Jeg heter Mai Camilla Munkejord. Det å skrive er for meg forløsende, frigjørende, helsefremmende, ja, sannhetsskapende på et vis. Mitt mål, det er å inspirere andre til å finne sin stemme og gradvis våge å uttrykke den. Jeg tilbyr LA MASKEN FALLE Skrivekurs, skriver bøker, lager podcaster og tilbyr 1:1 veiledning.