Fra knuste drømmer til drømmeliv

Fra knuste drømmer til drømmeliv🤩💜
NY EPISODE I LA MASKEN FALLE PODCAST

Linn Kleppa er dagens gjest i podcasten. Hun ble født med noe som heter Noonans syndrom. Det gjorde at har hatt mange helsemessige utfordringer og vært gjennom et utall operasjoner. Dessuten gjør syndromet at hun så litt annerledes ut. 💖

@linnkleppa kom tidlig kom i kontakt med «systemet», hvor hun møtte mange hjelpere, men også mange som hadde tydelige meninger om hva hun var i stand til og hva hun «umulig kunne klare». Linn var mye sliten og opplevde at drøm etter drøm ble knust.

💜💜💜

Dette snudde på alternativmessen i 2015.

Da fikk Linn vite at hun var klarsynt og at hun en dag skulle leve av å tilby spirituelle tjenester. Med dette startet en ny reise for Linn mot den hun er i dag: spirituell lærer, podcaster, foredragsholder, healer og kanal, ja, intet mindre enn det som i human design defineres som «universets talsperson»!

I episoden forteller Linn om sin inspirerende reise fra knuste drømmer til det givende livet hun lever i dag – i tråd med sine evner og talenter. Linn forteller også om de ulike klarsansene som ikke bare klarsyn, men også klarfølthet, klarviten samt det å kunne lukte og smake med intuisjonen, samt hvordan vi ALLE kan lære oss å legge merke til hva universet prøver å forteller oss.

Kos deg med en spennende episode. Du finner den der du lytter på podcast.

Og Linn Kleppa og hennes tjenester, inkludert readinger og healing, med mer, finner her på IG, Facebook og på nettet – under hennes navn💜💖💖

Skrevet av

Jeg heter Mai Camilla Munkejord. Det å skrive er for meg forløsende, frigjørende, helsefremmende, ja, sannhetsskapende på et vis. Mitt mål, det er å inspirere andre til å finne sin stemme og gradvis våge å uttrykke den. Jeg tilbyr LA MASKEN FALLE Skrivekurs, skriver bøker, lager podcaster og tilbyr 1:1 veiledning.