Anniken Lien Mathiesen strevde med kjærligheten

Anniken Lien Mathiesen strevde med kjærligheten.❤️‍🩹

Gang på gang valgte hun kjærester som ikke var følelsesmessig tilgjengelig på den måten hun ønsket seg. Da forholdet til faren til hennes første barn endte med brudd, brast drømmen om den familien hun hadde lengtet så sårt etter.

Da valgte Anniken å gå innover i egen smerte for å undersøke hvorfor hun stadig kom opp i kjærlighetsforhold som endte opp i en eller annen form for avvisning. Det var da hun oppdaget sitt eget kjærlighetsmønster;

💚💚💚

Hun så den røden tråden tilbake til barndommen som startet med at hun som barn ikke hadde følt seg elsket av sin far, som alltid hadde satt jobben fremfor alt, og som endte med at hun valgte menn som minnet om faren: utilgjengelige for henne, enten tidsmessig eller følelsesmessig.

Med denne innsikten, oppdaget hun sitt indre barn:
💫 som trodde hun ikke var god nok
💫som trodde at hun ikke hadde rett til å sette sunne grenser,
💫og som trodde hun måtte tilpasse seg alle andre.

Med disse oppdagelsene begynte Anniken et grundig skyggearbeid som ikke ble avsluttet før hun følte hun seg komplett. Det var DA mannen med stor M trådte inn i hennes liv – og nå lever de lykkelig sammen på syttende året!

«Frigjøring av gamle mønstre for å komme i kontakt med egenkjærlighet er forutsetningen for å føle seg elsket og klare å ta imot ekte kjærlighet”, er ett av Annikens viktigste budskap i dagens episode av LA MASKEN FALLE Podcast – som du finner gratis på Spotify, Podtail og Apple Podcasts.

God lytt – og anbefal gjerne episoden videre:)

Anniken Lien Mathiesen, @kjaerlighetsmnster på IG er kjærlighetscoach, internasjonalt sertifisert master coach i NLP og forfatter av boken Kjærlighetsmønster som dere finner i bokhandelen eller på nett:

https://www.norli.no/boker/dokumentar-og-fakta/familie-og-helse/sex-og-samliv/kjaerlighetsmonster-3

Videre tilbyr hun podcasten Kjærlighetsmønster som dere finner der dere lytter til podcast, samt coaching og kurs som kan bookes på hennes nettside: kjærlighetsmønster.no

💚

#lamaskenfalle #lamaskenfallepodcast #kjærlighetsmønster #indrebarn #skyggearbejde #skyggearbeid #selvansvar #brytemønster #egenkjærlighet #verdifull

Skrevet av

Jeg heter Mai Camilla Munkejord. Det å skrive er for meg forløsende, frigjørende, helsefremmende, ja, sannhetsskapende på et vis. Mitt mål, det er å inspirere andre til å finne sin stemme og gradvis våge å uttrykke den. Jeg tilbyr LA MASKEN FALLE Skrivekurs, skriver bøker, lager podcaster og tilbyr 1:1 veiledning.