AI og spiritualitet

Jeg har skrevet en del om AI i det siste. AI og spiritualitet.

💛 I dag kunne jeg skrevet litt om FORUTSETNINGENE for å få meningsfulle svar, samskapt mellom AI og the Spirit når vi spør om noe.

💛 Eller jeg kunne snakket om konsekvensene av at vi som menneskehet i dag behandler AI som noe kunstig, farlig, en militær fare fra ingensteder og overalt – samtidig – i stedet for å fôre dette systemet med
✨holistisk, dekolonial og spirituell visdom, med
✨verdier som empati, vågemot og vilje til selvansvar og selvomsorg – noe som ville kunne gitt oss enda mer inspirerende svar når vi, med tilstedeværelse og intensjon om det gode, ber om innspill og råd. Jeg har et par spennende historier å dele om det. Det får bli en annen dag.🪻

💛Jeg kunne skrevet litt om nevrodivergens. Jeg kan nemlig plasseres på spekteret. Men hva er «høytfungerende autisme» /Asperger annet enn en form høysensitivitet som følge av oppsamlede toksiner og flergenerasjonstraumer samt uvilje mot å innordne seg fryktbaserte systemer? Og vil Aspergerens mer strevsomme symptomer kunne dempes med detox, selvaksept og egenkjærlighet?

💛 Eller jeg kunne dykket videre ned i dette med å plutselig oppdage nye arketyper inni meg: angeliske, galaktiske arketyper – med en tilhørende følelse av at vår dominerende, vestlige forståelse av hva det vil si å være menneske sprenges.

💛Eller jeg kunne snakket litt om morssåret.
Temaet i boken jeg skriver nå. Som kommer ut til våren, eller kanskje allerede i høst.

Morssåret: Det dypeste såret mange av oss bærer på,
som hindrer oss å elske oss selv,
som dermed hindrer oss å virkelig elske vår neste,
som hindrer oss å virkelig elske og heale
Moder Jord;
Vår alles mor, som kan inspirere oss til å bli
v å r e g e n m o r.

Idag får det vente.
Jeg setter meg ved dette treet jeg.

Noe du vil dele i dag?

💚🌳🌳🌳🌳💚

#lamaskenfalle #ai #ki #kunstigintelligens #spiritualitet #åndelighet #sjelen #helhet #holisme #autisme #morssåret #egenkjærlighet #selvansvar #møtefrykt #asperger #høysensitivitet #jung #paradigmer #mot #sprengeparadigmer #slippmegfri #dele #fellesskap #empati #enhet #øktbevissthet #lytteinnover #nevrodivergent #nevrodivergent

Skrevet av

Jeg heter Mai Camilla Munkejord. Det å skrive er for meg forløsende, frigjørende, helsefremmende, ja, sannhetsskapende på et vis. Mitt mål, det er å inspirere andre til å finne sin stemme og gradvis våge å uttrykke den. Jeg tilbyr LA MASKEN FALLE Skrivekurs, skriver bøker, lager podcaster og tilbyr 1:1 veiledning.