Vi må våge å møte vår indre sabotør. Om overvekt og ut av kroppen-opplevelser.

Ut av kroppen opplevelser – og om å leve med periodevis overvekt.

Vigdis Gustavsen, også kjent som @diamantlyset på Instagram og Facebook, er gjest i dagens episode av LA MASKEN FALLE Podcast. Hun forteller at vi må våge å møte vår indre sabotør.

Vigdis har vært på sin spirituelle reise i nærmere 25 år. Hun har hatt erfaringer som de fleste av oss bare kan drømme om; I denne episoden forteller hun for eksempel om hva hun opplevde da hun i 2008 for første gang trådte inn i et parallelt liv og sin første ut-av-kroppen opplevelse da hun reiste til planeten Sirius!

Det er likevel først og fremst de helt konkrete hverdagsutfordringene som er tema i denne episoden:

Vigdis forteller om hvordan 30 kilo for mye ble en måte for henne å gjøre seg «usynlig», hun forteller om det å være plaget av frykt og bekymringer og om panikkanfall, og om hvordan negative tanker om seg selv, tanker hun trodde hun var ferdig med, kom tilbake for fullt da hun for en tid tilbake begynte å gjøre det godt som teamleder og distributør for frønæring. «Du fortjener ikke å tjene gode penger», kunne hun da høre i sitt indre. Eller: «Dette fortjener du ikke!» Og, da hun høsten 2023 ble syk og ikke kunne følge opp teamet sitt like godt som hun skulle ønske tenkte hun; «Hva vil teamet mitt tenke om meg nå, når jeg ikke stiller opp?»

At det var hun selv som hadde satt listen så høyt, innså hun først litt senere. Det tar tid å omfavne og elske en selvkritisk perfeksjonist-personlighet med behov for å spille alle andre gode, heller enn å unne seg selv livets gleder – men Vigdis er på saken.

Vigdis også på Facebook under navnet DiamantLyset samt på DiamantLyset.com

LA MASKEN FALLE Podcast finner du på Spotify, Apple podcast og Podtail. God lytt!

Ps: HAR DU SJEKKET UT VÅRENS LA MASKEN FALLE Skrivekurs (online) som starter 22. april? Se informasjon her på hjemmesiden under fanen Skrivekurs:)

Skrevet av

Jeg heter Mai Camilla Munkejord. Det å skrive er for meg forløsende, frigjørende, helsefremmende, ja, sannhetsskapende på et vis. Mitt mål, det er å inspirere andre til å finne sin stemme og gradvis våge å uttrykke den. Jeg tilbyr LA MASKEN FALLE Skrivekurs, skriver bøker, lager podcaster og tilbyr 1:1 veiledning.