Tilbakemeldinger fra tidligere kursdeltakere

Det har vært et veldig lærerikt kurs! Fin balanse mellom gruppearbeid, forelesning, meditasjoner, tips og verktøy.

Liv

Takk for et levende kurs! Det har vært en spennende prosess! Jeg skrev førsteutkastet mye raskere enn jeg hadde trodd – mens revideringen blir mer omfattende og tidkrevende.

Hildur

Jeg startet med lite kontakt med meg selv, var nærmest på utsiden av meg selv!: Gjennom kurset har jeg skrevet meg mot mer kontakt og mer klarhet.

Elisabeth

LA MASKEN FALLE Skrivekurs har gjort meg modigere. Jeg gleder meg allerede til neste kurs!

Ann Kristin

LA MASKEN FALLE Skrivekurs har vært en spennende prosess som har invitert meg til å gå dypere inn i meg selv. Og ja, det blir en annen bok enn jeg trodde

Sonja

«Tusen takk for et fantastisk skrivekurs! Kurset inspirerer dypt og ekte. Jeg likte  veldig godt blandingen av struktur og mildt press, og spirituelt påfyll og sårbare delinger.»

Julie L.

«Det var faktisk helt knall! Likte break-out rommene. Følte jeg «eide» kurset mer enn om jeg bare  hadde sittet og hørt på at dere pratet. Og de andre deltakerne var så greie. Smilte skikkelig etter seminarene. Dette var virkelig en opptur og energigiver!»

EKÅ

«Jeg er så innmari glad og takknemlig for at jeg deltok på La masken falle skrivekurs – som er så mye  mer enn bare et skrivekurs!»

Irene T

«Om du har en historie som du kanskje ønsker å fortelle, er dette en startkabel. Du treffer andre som vil finne ut det  samme. Uten press og stress med bruk av ulike metoder og innfallsvinkler, får du rom til å utforske  forfatteren i magen. Å delta gir deg og en mulighet til å bli bedre kjent med deg selv.»

Tonje Luhr Dahle

«Jeg var med på skrivekurset fordi jeg ønsket å bli holdt av en kraftfull, modig og autentisk energi, som i  tillegg har gått veien før meg. «La Masken Falle skrivekurs» har satt i gang kraftfulle indre prosesser  og jeg har kommet i enda dypere kontakt med meg selv. Jeg har blant annet blitt satt i verdifull kontakt  med min helt egen skriveguide, som vil fortsette å veilede meg i tiden som kommer. Kurset fungerte  som en super igangsetter for min del! Tusen takk for dette spacet dere holder! Mine varmeste  anbefalinger!»

Madeleine Christensen, Intuitiv Mentor