Tatjana Due er utdannet akupunktør og clairvoyant, men klarsynt har hun egentlig alltid vært.

Da Tatjana Due var et lite barn, var engler like virkelige som stolen hun satt på. Lysvesen kalte hun dem, fordi de lyste så fint.

Som barn var Tatjana glad i eget selskap, godtroende og litt sart. Kanskje ble hun litt overbeskyttet. I alle fall fanget hun ikke opp varsellampene som blinket da hun som ung voksen gikk inn i et parforhold hvor hun skulle bli utsatt for svært grov vold.

Etter å ha vært fullstendig lammet, klarte Tatjana gradvis å samle kreftene såpass at hun en dag, da hun var klar for det, ringte nummeret til nærmeste krisesenter og ble godt veiledet og fikk reddet både seg og ungene ut av en ulevelig situasjon.

Så fulgte flere års bearbeiding av egne traumer. Idag er ungene blitt store, og Tatjana lever hun sammen med sin livs store kjærlighet. Hun har diagnosen PTSD, men har funnet sin måte å finne balanse i livet i takknemlighet over alt som er fint.

Tatjana driver Talking with Angels / @talking_with_angels_ hvor hun sprer englenes kjærlige budskap og viser at det er en vei ut av selv det mørkeste mørke.

Hun har også utgitt bok og laget egne orakelkort og pusler med planer om å lage kurs for å hjelpe mennesker til å komme i kontakt med sin egen skytsengel og engleteam.

Samtalen avsluttes med at Tatjana kanaliserer et kjærlig budskap direkte fra englene som til enhver tid er rundt henne.

Tatjana Due finner du altså på talkingwithangels.dk, youtube.com/@tatjanaDue, på Facebook eller på IG🙏 – og La masken falle podcast kan du lytte til på Spotify, Podtail eller Apple Podcast.

🦋🦢🦋

Skrevet av

Jeg heter Mai Camilla Munkejord. Det å skrive er for meg forløsende, frigjørende, helsefremmende, ja, sannhetsskapende på et vis. Mitt mål, det er å inspirere andre til å finne sin stemme og gradvis våge å uttrykke den. Jeg tilbyr LA MASKEN FALLE Skrivekurs, skriver bøker, lager podcaster og tilbyr 1:1 veiledning.