Powerlessness – brikken som ofte mangler i coaching

I dagens episode av LA MASKEN FALLE Podcast, er det Marga Dijkman som er gjest. Vi snakker blant annet om powerlessness – brikken som ofte mangler i coaching.

💫💚🌿

Hun fikk en tøff start på livet da hun fikk en skade på en sene i nakken som følge av en tøff setefødsel, i tillegg til at hun hadde medfødt hofteleddsdysplasi. Dette førte til flere sykehusopphold og en dyp følelse av å være avvist, alene i verden, forlatt av alle, selv av Gud. En tøff skilsmisse forsterket de emosjonelle sårene. Som voksen har hun vært drevet av nysgjerrighet, høyt tempo og et stort vitebegjær, men samtidig av en stum frykt for å bli forlatt og ikke høre til – nok en gang.

I denne episoden belyser Marga hvordan hennes livserfaringer har skapt noen forestillinger eller illusjoner om hvordan verden henger sammen. Hun forteller også om sin vei ut av fastgrodde forestillinger, samt hvordan hun som coach idag jobber for å hjelpe andre coacher, mentale trenere og veivisere ut av sine blokkeringer

Det handler om å
💫avdekke våre unnvikelsesmønstre og rydde opp i disse,
💫føle tabubelagte følelser,
💫og knytte oss tilbake til vår essens, eller høyere selv.

Dette er steg som bringer oss nærmere det livet mange av oss drømmer om å leve – aligned med oss selv,
som samskapere som tar inspirererte handlinger,
med evne til å lene oss inn i tillit.

Samtidig er det viktig for Marga å understreke at personlig utvikling ikke handler om å bli “perfekt”. Det handler om å være på vei, og om å akseptere seg selv, også når vi feiler, også når vi føler at alt henger og dingler i en tråd. For livet var aldri ment å kun være en dans på roser.

♥️😝♥️

Marga tilbyr videreutdanning for coacher og mentaltrenere som vil gå de ekstra skrittene i egen utvikling. Marga selv er en nysgjerrig, intuitiv og vitebegjærlig person med en rekke utdanninger og kurs og sertifiseringer innenfor alt fra healing til coaching til dyrekommunikasjon.

Du finner henne på @newattitude_marga på Instagram, eller på hennes hjemmeside og blogg:
https://newattitude.no/om-new-attitude
Sjekk også gjerne ut hennes nye podcast Coaching slabberas som du finner på Spotify og hvor du ellers lytter til podcast:)

Og LA MASKEN FALLE Podcast finner du der du lytter til podcast – som du vet:)

Skrevet av

Jeg heter Mai Camilla Munkejord. Det å skrive er for meg forløsende, frigjørende, helsefremmende, ja, sannhetsskapende på et vis. Mitt mål, det er å inspirere andre til å finne sin stemme og gradvis våge å uttrykke den. Jeg tilbyr LA MASKEN FALLE Skrivekurs, skriver bøker, lager podcaster og tilbyr 1:1 veiledning.