Låsninger i ryggen: viktig å laste av gammel bagasje

Jeg skrev om låsninger i ryggen i går. Det går mye bedre med dem nå, om du skulle lure. Jeg laster av mer og mer av gammel bagasje jeg ikke trenger lenger. Opplevelser som fortsatt vekker sorg eller engstelse når jeg tenker på dem. Typ:

«HVORFOR gjorde person x dette mot meg?» (Hvorfor ble jeg sviktet? Dolket i ryggen? Forsøkt manipulert?)

Men rett bak de spørsmålene finner jeg det som egentlig tynger meg, nemlig;

💫Har jeg lært det jeg trengte å lære?

💫Vil jeg, neste gang noen andre bare vil «hjelpe meg» (redde meg) klare å skille mellom dem som er oppriktige og dem som er ute etter å utnytte meg, for å mele sin egen kake?

Jeg skal skrive et brev i dag, kjenner jeg. Og brenne dem opp etterpå. Brev til de to spirituelle (eller «spirituelle»?) personene, begge menn, som virkelig har satt meg på prøve de siste 3-4 årene.

Jeg vil takke dem for alt jeg lærte. Takke dem for alt som var godt, og så vil jeg takke for det som ble vanskelig, krevende, for deres (kanskje ubevisste) forsøk på å dominere, kontrollere, ja, utnytte og manipulere meg. For det kan være godt å ha en Mai Camilla med på laget. Mai Camilla kan få selv en gråstein til å skinne. Kanskje det var DET disse to mannlige selverklærte redningsmennene ønsket seg? Litt feminin glans?

Takk for alt!

Jeg kutter båndene.

Og: Takk til alle gode healere og støttespillere som hjelper meg i denne prosessen. Som noen av dere har sagt: dere har knapt sett et hjerte med så mange «attachments» eller energetiske fangarmer ut i verden til ulike mennesker som får nære seg på meg. Det å være en godtroende reflektor med iboende behov for å hjelpe alle andre, det har sin pris❤️‍🩹😇🤣.

But I’m on it. Ryggen min sier jeg gjør en god jobb. Den føler seg litt lettere. Bli mer som reven, sier den, mens jeg skriver dette. Bli litt mer som reven, som er klok nok til å skille gråstein fra gull.

Fra nå av går jeg for gull.
Oppriktige, autentiske, åpne mennesker,
med hjerter av gull.

Det er mange av dere der ute! 🧡🧡🧡

Hva med deg?
Har du latt deg utnytte i ulike relasjoner?
Hatt vansker med å sette sunne grenser?

Skrevet av

Jeg heter Mai Camilla Munkejord. Det å skrive er for meg forløsende, frigjørende, helsefremmende, ja, sannhetsskapende på et vis. Mitt mål, det er å inspirere andre til å finne sin stemme og gradvis våge å uttrykke den. Jeg tilbyr LA MASKEN FALLE Skrivekurs, skriver bøker, lager podcaster og tilbyr 1:1 veiledning.