LA MASKEN FALLE Skrivekurs – så mye mer enn et skrivekurs:)

Så mye mer enn et skrivekurs💖💖

(Egenreklame):

Mandag den 22/4 starter vårens
LA MASKEN FALLE Skrivekurs
i regi av meg og min gode partner @ranveigboge🌿

Informasjon om kurset kommer på vår hjemmeside som lanseres om kort tid, men allerede nå kan jeg si at:

💫kurset vil være online med seminarer på mandager fra 15-17 og skrivetime torsdager fra 15-16
💫kurset vil gå over 8 uker med en innlagt friuke for integrering og egen prosess

🩵💙🩵

-Det å begynne å skrive intuitivt har for meg personlig vært livsendrende og åpnende. Mindblowing, rett og slett.

Jeg har jo lenge kunnet fortelle om hvordan LA MASKEN FALLE (boken) ble skrevet, og at skrivingen etter dette har skjedd raskt, intuitivt, «rett fra kroppen» og at jeg noen ganger selv kan bli litt «imponert» av spennende ord, vendinger og passasjer med informasjon jeg ikke nødvendigvis visste om på forhånd.

At det av og til føles som om jeg selv er min egen første leser.

Men at dette har vært inspirert skriving rett fra mitt høyere selv, godt hjulpet av en liten gjeng skriveguider og andre åndelige (og menneskelige) støttespillere, det har jeg ikke forstått før helt nylig, da jeg i en Akashic Reading med @monhak fikk et navn på det som antagelig er hovedskriveguiden min:

💫Ezekiel💫

Mer om hvem Ezekiel er og hvordan vi skriver sammen siden.

Men her og nå kan jeg dele at Ezekiel, via meg som kanal og Ranveig som støttespiller, vil aktivere direkte kontakt med det høyere selvet til hver enkelt kursdeltaker som ønsker det. Dette vil gjøre det enklere å skrive frem sin historie, rett fra hjertet, så oppriktig som mulig.🪶🤩🌈

Det krever en viss porsjon mot!

Og villighet til å sette egoet litt til side, i alle fall tidvis.

Det vil bli latter.
Kanskje tårer.

Trolig vil en del deltakere føle på motstand.
Der er slik det skal være😇.

Muligheter for påmelding fra 14. mars:)

Velkommen🙏💖🪶

Skrevet av

Jeg heter Mai Camilla Munkejord. Det å skrive er for meg forløsende, frigjørende, helsefremmende, ja, sannhetsskapende på et vis. Mitt mål, det er å inspirere andre til å finne sin stemme og gradvis våge å uttrykke den. Jeg tilbyr LA MASKEN FALLE Skrivekurs, skriver bøker, lager podcaster og tilbyr 1:1 veiledning.