Jeg fornektet hvem jeg var. Tone Haave om human design og betydningen av å vite at hun er en prosjektor.

«Jeg fornektet hvem jeg var.»
Da Tone Haave, som er gjest i dagens episode i LA MASKEN FALLE Podcast, oppdaget human design i 2017, fikk hun svar på hvorfor hun var hun så himla sliten,
selv om hun elsket både jobben og tilværelsen som mamma,
og selv om hun gjordet det meste «riktig» med sine studier i alt fra idrettsvitenskap og biologi, til naprapati, kvinnehelse og yoga.

💫For, med human design fant Tone ut av hun er en prosjektor.💫

Prosjektoren, som er den nyeste energitypen her på jorden, fungerer annerledes enn de fleste andre. På den ene siden kan prosjektoren være visjonær og se nye og innovative løsninger, men på den andre siden har prosjektoren ofte vansker med å se seg selv, og får derfor oftere enn andre på akkord med seg selv. Prosjektoren kan bli utmattet av å prøve å leve som «alle andre,» for prosjektoren fungerer rett og slett ikke som alle andre.

🧡🧡🧡

I denne episoden forteller Tone om sin spennende livsreise fra et nysgjerrig naturbarn, via de maskene hun tok på for å passe inn frem til den store smellen i 2017 som ga henne et helt års pause fra arbeidslivet og muligheten til å komme tilbake til seg selv.

💚💚💚

Idag tilbyr Tone – @tone_haave tjenester som
💫mentorskap,
💫kurs,
💫reading
💫og coaching.

Særlig vil hun hjelpe kvinner som drives av en sterk visjon, som er klar for modige steg inn i nye potensialer og versjoner av seg selv.

Du finner henne på Instagram @tone_haave eller på hennes nettside www.tonehaave.no

og: Om du vil lære mer om human design så lytt gjerne til Human design podden som hun og Emelie Eriksson lagde i 2021-22. Du finner den på Spotify – eller der du lytter til podcast.

LA MASKEN FALLE Podcast finner du på Spotify, Podtail og Apple Podcast💚💫💚

God lytt💙🎧

Skrevet av

Jeg heter Mai Camilla Munkejord. Det å skrive er for meg forløsende, frigjørende, helsefremmende, ja, sannhetsskapende på et vis. Mitt mål, det er å inspirere andre til å finne sin stemme og gradvis våge å uttrykke den. Jeg tilbyr LA MASKEN FALLE Skrivekurs, skriver bøker, lager podcaster og tilbyr 1:1 veiledning.