FRØKEN REDDE HELE VERDEN TAR EN PUST I BAKKEN

Katrine Heitmann var den dyktige, sprudlende terapeuten som elsket jobben i psykiatritjenesten. Hun var eksperten på meditasjoner som kunne ta kvinnesirkelen ut av kroppen, til verdens ende om så var. Hun var «frøken redde hele verden» som fermenterte, kokkelerte, som kjøpte økologiske råvarer ti år før det var «inn», og som brukte tid på å søke etter de beste bærekraftige tøybleier. Men så var også juicen brukt opp, så mann og barn måtte pent nøye seg med bare de aller siste dråpene med overskudd og godt humør, før frustrasjonen tok over.

Til sist gikk hun på veggen, så inderlig sliten.

Det var i 2019. Hun fikk gradert sykemelding, men selv om hun jobbet mindre, klarte hun ikke å legge bort den delen som alltid ville strekke seg, bare litt til. Det endte opp med en smell i smellen, for selv en liten stillingsprosent krevde langt mer av henne enn hun først trodde.

I denne episoden forteller Katrine, @helhjerta_ om sin reise tilbake til kroppen, og tilbake til selvomsorgen og egenkjærligheten.

Tilbake til rausheten med seg selv.

Dette er en reise hun fortsatt er på, og nå, våren 2024, begynner hun å bli klar for å hjelpe andre som kjenner at de resonnerer med henne. For det viktigste, om man vil bidra til en bedre verden, det er å komme tilbake til egen kropp, og gradvis reparere seg selv.

Katrine tilbyr kroppslig bevisstgjøring gjennom en levende meditasjon der kroppen og kroppens følelser er i sentrum. For, det er i kroppen at healingen skjer, det er hennes erfaring. Katrine Heitmann som kaller seg helhjerta_ på Instagram, hun finner du også på Facebook og på nettet.

Hun har nå laget et spennende konsept som hun lengter etter å dele med verden, nå først i et gratis webinar. Sjekk gjerne katrineheitmann.no/meninger

Skrevet av

Jeg heter Mai Camilla Munkejord. Det å skrive er for meg forløsende, frigjørende, helsefremmende, ja, sannhetsskapende på et vis. Mitt mål, det er å inspirere andre til å finne sin stemme og gradvis våge å uttrykke den. Jeg tilbyr LA MASKEN FALLE Skrivekurs, skriver bøker, lager podcaster og tilbyr 1:1 veiledning.