Feirer i dag at LA MASKEN FALLE Podcast har passert 44000 nedlastninger på Spotify

Samtidig som at jeg feirer, så knaker det litt i nervesystemet mitt…

Jeg har bestemt meg for at jeg fortsatt ikke ønsker reklame i podden, jeg synes selv at reklame forstyrrer meg litt når jeg hører andres podder, så inntekten i år, den skal fortsatt komme gjennom andre kanaler, hadde jeg tenkt🎭

A propos inntekter og sånn, så vil jeg gjerne dele at jeg – som altså er selvstendig næringsdrivende (entreprenør, forfatter, formidler, frilanser, you name it🤍) på TREDJE MÅNED nå (fersking!) fikk oversikt over samtlige utgifter knyttet til vårens bokutgivelser i går.

Altså utgifter til ferdigstilling og publisering av

💚REVIDERT utgave av LA MASKEN FALLE –
💚og oppfølgeren SLIPP MEG FRI, HOLD MEG FAST

(begge kan kjøpes på Norli.no, andre nettbokhandlere eller bestilles i din lokale bokhandel, by the way – foreløpige tilbakemeldinger er fantastiske😇🤩🤩.)

Men poenget er at de samlede utgiftene så langt ER høyere enn jeg skulle ønsket.
Innhogget i huslånet er BETYDELIG.
Inntektene lar vente på seg (bestselgerliste eller ei.)

Så nå – kjære gode krefter – søstre, brødre,
satser jeg på gode salgstall –
minimum for å gå i null, men helst vil jeg gå i
betydelig overskudd.

Boksalget er jo tenkt å være én av tre inntektskilder i år, for jeg har jo nå planer om å leve av:

💛boksalg

💛veiledning – livsveiledning og tekstveiledning (ta kontakt pr DM for info / gratis forsamtale, eller sjekk ut min hjemmeside lamaskenfalle.com)

💛og KURS – i år: primært LA MASKEN FALLE Skrivekurs i intuitiv skriving og for å møte din frykt – for deg som bærer en bok i magen. Ny oppstart i høst er 10/10:)

Det ER utvilsomt en stor omveltning å gå fra lønnsmottaker til å stå på egne bein.

Jeg trenger hjelp og støtte nå i starten, sånn er det.

💫Er det andre blant dere som leser dette som er i den overgangen akkurat nå, og som kjenner at det kan knake litt i nervesystemet?

💫Eller noen som har gått gjennom ilden og som har gode tips på veien?

🎭🎭🎭

#lamaskenfalle #slippmegfri #lamaskenfallepodcast #lamaskenfalleforlag #overgang #selvstendignæringsdrivende #entreprenør #gründer #frilanser #formidler #podcaster #forfatter #væresegselv

Skrevet av

Jeg heter Mai Camilla Munkejord. Det å skrive er for meg forløsende, frigjørende, helsefremmende, ja, sannhetsskapende på et vis. Mitt mål, det er å inspirere andre til å finne sin stemme og gradvis våge å uttrykke den. Jeg tilbyr LA MASKEN FALLE Skrivekurs, skriver bøker, lager podcaster og tilbyr 1:1 veiledning.