Det støttende fellesskapet var kanskje det beste med hele kurset

«Det støttende fellesskapet var kanskje det beste med hele kurset» 💜💜🪶

[Egenreklame] Den 22. april starter LA MASKEN FALLE Skrivekurs. Dette er et online skrivekurs for kvinner som ønsker å skrive intuitivt, rett fra sjelen, for på den måten å uttrykke sin sanne stemme! Det har fokus på hvordan du kan realisere forfatterdrømmen.

I dagens podcastepisode snakker vi om hva LA MASKEN FALLE Skrivekurs egentlig er for noe⭐️💖

To tidligere deltakere, Julie Lindgren og Tonje Luhr Dahle forteller om hvorfor de meldte seg på kurset, hva de fikk ut av det, og hvor de er i sine egne prosesser per i dag.

I tillegg får vi i denne episoden bli godt kjent med en tredje gjest, nemlig @ranveigboge , som er min makker og samarbeidspartner i skrivekurset.

💖💖💖

Ønsker du mer informasjon om kurset, så sjekk ut vår nettside ⁠www.lamaskenfalle.com⁠ hvor du også kan bestille gratis e-bok med mer informasjon⭐️

Kort om gjestene:
⭐️Tonje Luhr Dahle @tonjeluhrdahle er utdannet blant annet godkjent Livstyrketrener, Marte meo terapeut, FSTS veileder og har arbeidet med mennesker hele livet. Da kroppen sa stopp i 2018 måtte hun endre kurs og som en del av denne endringen havnet hun på skrivekurs. Hun vil bruke sin fagbakgrunn og kompetanse, men ikke uten å ta hensyn til seg selv.

⭐️Julie Lindgren, @julielindgren er EQ-terapeut og COS-P veileder ( Circle Of Security Parenting), og driver Egentlig AS ( ⁠www.egentlig.no⁠) i Oslo/ og online, der hun hjelper mennesker med å bearbeide egen historie, styrke selvfølelsen og skape trygghet og frihet i eget liv.

⭐️Ranveig Boge er blant annet utdannet sykepleier med både master og doktorgrad. I tillegg har hun en rekke kurs og utdanninger i blant annet healing, coaching og eteriske oljer. Ranveig er en nydelig sjel som blant annet skaper et trygt rom og et fellesskap det er godt å ta del i.

Velkommen!

Skrevet av

Jeg heter Mai Camilla Munkejord. Det å skrive er for meg forløsende, frigjørende, helsefremmende, ja, sannhetsskapende på et vis. Mitt mål, det er å inspirere andre til å finne sin stemme og gradvis våge å uttrykke den. Jeg tilbyr LA MASKEN FALLE Skrivekurs, skriver bøker, lager podcaster og tilbyr 1:1 veiledning.