Alkymi, magi, søsterskap og hvordan skape en bedre verden

DENNE!! Alkymi, magi, søsterskap og hvordan skape en bedre verden🌈

Mange kjenner Fay Skandsen som kvinnolog, coach og ekspert på kvinnehelse og kvinnesyklus – for Fay simpelthen elsker kvinner. 💖💖

Uredd kombinerer hun innsikter fra en rekke tradisjoner og dimensjoner – og syr det sammen i kurs, seminarer, workshops og eventer som virkelig bidrar til å vekke gnisten hos deltakerne – den gnisten som hele tiden var der, bakenfor den seige følelsen av meningsløshet som så mange av oss kan kjenne på – i kortere eller lengre perioder i løpet av livet.

I denne episoden forteller Fay ikke bare om sin livsoppgave og hvordan hun fyller den.

Hun forteller også sårbart om sin bakgrunn;
om hvordan det var å være barn i et alkoholisert hjem,
om hvordan hun allerede som ung jente tok overansvar og prøvde å fikse det som smertet i menneskene rundt henne.

Hun deler også hvordan det var å vokse opp som litt annerledes – som det å huske glimt fra tidligere liv og det å kunne snakke med trærne på engelsk – før hun hadde lært
engelsk på skolen!

🤩🤍🌿

Så ble hun fanget i hamsterhjulet før hun, via en burnout, begynte med det arbeidet hun er her for å gjøre; nemlig å fremme søsterskap med magi og alkymi – for å bidra til en bedre verden. Intet mindre. J’adore.

Velkommen til en sårbar og sterk samtale med Fay.
Vår alles storesøster, føles det som.

Fay Skandsen finner du på Instagram på @fayhouse.no og @fay_skandsen – eller på nett på fayskandsen.com

Og LA MASKEN FALLE Podcast, den finner du der du lytter på podcast. If not, let me know, and I’ll fix!

God lytt!

Skrevet av

Jeg heter Mai Camilla Munkejord. Det å skrive er for meg forløsende, frigjørende, helsefremmende, ja, sannhetsskapende på et vis. Mitt mål, det er å inspirere andre til å finne sin stemme og gradvis våge å uttrykke den. Jeg tilbyr LA MASKEN FALLE Skrivekurs, skriver bøker, lager podcaster og tilbyr 1:1 veiledning.